• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

Deze week

No events

Toernooien

No events

we zijn begonnen

De trainingen zijn begonnen en het is nu tijd om aan toernooien te gaan denken. We doen met de volleybalschool meerdere toernooien mee. Enkele toernooien om te presteren en andere toernooien om je ontwikkeling te tonen. Enkele toernooien staan nog in concept. Er staan meer toernooien gepland dan afgelopen jaren en dit kan mogelijk ten koste gaan van een trainingsdag.

We willen graag weten aan welke toernooien jij mee wilt spelen. Uiteraard verwachten wij dat je met alle toernooien mee komt spelen, maar voordat we ons gaan inschrijven willen we hier zekerheid over hebben. Daarom hierbij het verzoek om het online toernooi formulier in te vullen;

KLIK HIER VOOR HET ONLINE OPGAVE FORMULIER  voor de toernooien.
Vul dit formulier uiterlijk 16 oktober in


Algemene toernooi informatie

Vervoer
De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk om bij de toernooien te komen, uitgezonderd het toernooi in Klagenfurt (Oostenrijk), hier gaan we met de bus heen.

Kosten
voor de toernooien in Nederland worden geen kosten in rekening gebracht.
Voor de United World Games te Klagenfurt is de eigen bijdrage € 460. Voor de United World Games willen we een voorlopige inschrijving weten, voor een definitieve opgave krijg je in het verloop van het seizoen een mail.

Deelname toernooien

deelname aan toernooien kunnen we niet verplichten, echter rekenen we er op dat iedereen mee speelt, zeker bij de toernooien in Nederland. Het spelen van toernooien hoort bij de opleiding van de Volleybalschool. Naast dat het leuk is om een toernooi te spelen, is het ook zeer leerzaam.
het Dynamo toernooi kan het zijn dat we niet genoeg teams mogen inschrijven voor alle deelnemers. Mogelijk gaan we hier dan met een deel van de volleybalschool aan deelnemen. We zijn in overleg met de organisatie of we meerdere teams in één categorie mogen deelnemen.

De toernooien

17 december Toetstoernooi I, in Tilburg voor A, B en C jeugd
27, 28 en 29 december int. Dynamo jeugdtoernooi te Apeldoorn voor A, B en C jeugd 
27 of 28 december int. mini toernooi Sint Anthonis voor CMV jeugd (uit onze C groep)
3 maart Toetstoernooi II, locatie volgt, voor A, B, C jeugd
21 april concept PDK/NJOI/RTC toernooi (voorheen TT eindtoernooi), Speellocatie volgt, voor A, B, C
19 t/m 24 juni United World Games te Klagenfurt (Oostenrijk). Voor A, B, C en  CMV jeugd. Eigen bijdrage € 460
 
En verder

Kleding
jullie moeten nog even geduld hebben op de kleding van de volleybalschool. We laten dit op aanmaak bedrukken omdat we ieder jaar een ander kleur tenue hebben. We verwachten de kleding half november uit te kunnen delen.

Machtiging verwerken
in week 43 worden de machtigingen van de volleybalschool verwerkt, zorg dat er voldoende saldo op je bankrekening staat.
Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com