• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

Prima Donna Kaas Volleybalschool
De Prima Donna Kaas Volleybalschool is een niet clubgebonden en non-profit organisatie die zich richt op individuele groei van de getalenteerde speler of speelster. De volleybalschool heeft zich in een korte tijd gevestigd tot een gewaardeerde en kwalitatief hoge volleybalopleiding. De kwaliteit en continuïteit worden gewaarborgd door de vaste organisatie, zeer vakkundige trainers en de sponsoring van Prima Donna Kaas.
De trainingen starten medio september en worden in de omgeving van Huizen georganiseerd en worden gegeven door gespecialiseerde jeugdtrainers. De D jeugd traint 24 keer 2 uur, de C-jeugd traint 24 keer 3 uur en de B en A+ jeugd traint 24 keer 4 uur. Medio februari starten we een CMV groep, deze trainen 6 keer 2 uur. Naast de trainingen spelen we mee aan enkele (internationale) toernooien.

Spelen bij je eigen club en extra uren maken op zondag met talentvolle spelers om je heen en gespecialiseerde jeugd opleiders. 
Dit is wat wij zijn en doen, het opleiden van talenten welke bij hun eigen vereniging blijven trainen en spelen. Zo leiden we de individuele spelers op en versterken we het volleybalniveau in de regio. Ook de clubs kunnen mee profiteren van de volleybalschool. Het talent neemt zijn ervaring mee naar zijn eigen team en kan dit weer delen met zijn teamgenoten en trainers. De trainers van het talent zijn altijd welkom op onze trainingen en om vragen te stellen aan onze trainers. Het individu helpen het maximale uit hem te halen en volleybal Nederland naar een hoger niveau tillen, dit is waar wij voor staan.

Kosten
Voor deelname aan de Prima Donna Kaas Volleybalschool is een bijdrage verschuldigd.
Deze bijdrage zijn voor het opleidingsjaar 2020-2021 vast gesteld op:
CMV jeugd €   95 (  6x 2 uur +    1 toernooi + 1x t-shirt PDKVS)
D-jeugd     € 275 (24x 3 uur + 2 toernooien + 1x tenue PDKVS)
C-jeugd     € 405 (24x 3 uur + 2 toernooien + 1x tenue PDKVS)
B-jeugd     € 490 (24x 4 uur + 2 toernooien + 1x tenue PDKVS)
A-jeugd     € 490 (24x 4 uur + 2 toernooien + 1x tenue PDKVS)
Het spelen van één of meerdere toernooien hoort ook bij de opleiding van de CMV, C, B en A jeugd. Daarnaast spelen we tradioneel mee met de United World Games in Klagenfurt (Oostenrijk). Voor dit toernooi in Oostenrijk is een eigen bijdrage voor nodig. Informatioe over het toernooi volgt in januari / februari.

Inschrijven
Ben je een volleybaltalent en wil je jouw volleybal carrière een boost geven? Meld je aan! Degenen die al trainen bij de volleybalschool en volgend jaar ook weer mee willen trainen, moeten zich ook aanmelden. 
Opgeven kan via het ONLINE INSCHRIJFFORMULIER

Trainingsgroepen
De leeftijden voor de verschillende trainingsgroepen zijn voor het seizoen 2020-2021 zijn (peildatum 1 januari)
D groep - geboren in 2008, 2009 en 2010
C groep - geboren in 2006 en 2007
B groep - geboren in 2005 en 2004

A groep - geboren in 2003, 2002, 2001 en 2000
De selectietraining wordt gehouden in de verschillende leeftijdscategorieën. Je geboortejaar geldt als uitgangspunt voor de indeling van de groepen voor de selectiedag. Tijdens de selectiedag wordt bepaald of je geselecteerd wordt en vóór welke trainingsgroep. 

Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com