• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

Prima Donna Kaas Volleybalschool
De Prima Donna Kaas Volleybalschool is een niet clubgebonden en non-profit organisatie die zich richt op individuele groei van de getalenteerde speler of speelster. De volleybalschool heeft zich in een korte tijd gevestigd tot een gewaardeerde en kwalitatief hoge volleybalopleiding. De kwaliteit en continuïteit worden gewaarborgd door de vaste organisatie, zeer vakkundige trainers en de sponsoring van Prima Donna Kaas.
De trainingen starten medio september en worden in de omgeving van Huizen georganiseerd en worden gegeven door gespecialiseerde jeugdtrainers. De C-jeugd traint 24 keer 3 uur en de B en A+ jeugd traint 24 keer 4 uur. Naast de trainingen spelen we mee aan enkele (internationale) toernooien.
Gedurende het seizoen starten we 1 of 2 keer een CMV groep, deze trainen 6 keer 2 uur.

Spelen bij je eigen club en extra uren maken op zondag met talentvolle spelers om je heen en gespecialiseerde jeugd opleiders. 
Dit is wat wij zijn en doen, het opleiden van talenten welke bij hun eigen vereniging blijven trainen en spelen. Zo leiden we de individuele spelers op en versterken we het volleybalniveau in de regio. Ook de clubs kunnen mee profiteren van de volleybalschool. Het talent neemt zijn ervaring mee naar zijn eigen team en kan dit weer delen met zijn teamgenoten en trainers. De trainers van het talent zijn altijd welkom op onze trainingen en om vragen te stellen aan onze trainers. Het individu helpen het maximale uit hem te halen en volleybal Nederland naar een hoger niveau tillen, dit is waar wij voor staan.

Onze trainers voor het seizoen 2023-2024
met gepaste trots kunnen we melden dat we voor de A en B jeugd verder gaan met onze toptrainer Hans Vreeling, Hans gaat de jongens en de meiden A en B training geven.
Jongens C zal getraind worden door onze ervaringsspecialist Jesse Zegeling. Meiden C zal getraind worden door Roy Rempe en oer-volleybalschool-trainer Henk Rempe. Henk is al vanaf de oprichting trainer bij de volleybalschool en is een opleidtrainer pur sang. 

Inschrijven voor het seizoen 2023-2024
inschrijven voor de trainingen van de Prima Donna Kaas volleybalschool kan tot en met 17 september, maar waarom wachten? Schrijf je nu in.
Inschrijven doe je online; KLIK HIER voor het online inschrijfformulier
Ben je verhinderd op het selectiemoment maar je wilt komend seizoen wel meetrainen bij de PDK Volleybalschool?
Vul dan het inschrijfformulier in en vul bij opmerking "selectiemoment afwezig". Wij nodigen je dan uit om op een ander moment je te komen selecteren.


Leeftijd criteria
De leeftijd criteria is een richtlijn. Het is aan de trainers om je in een groep in te delen. Voor de eerste training word je uitgenodigd voor de groep van jouw leeftijd. Degene die vorig seizoen al meetrainde in een oudere leeftijdsgroep, mogen direct weer starten in deze groep.

meisjes C - geboren in 2009 en 2010
meiden B - geboren in 2008 en 2007
meiden A - geboren in 2006, 2005, 2004, 2003, etc. (je bent nooit te oud om extra te trainen)

jongens C - geboren in 2009 en 2010
jongens B - geboren in 2008 en 2007
jongens A - geboren in 2006, 2005, 2004, 2003, etc. (je bent nooit te oud om extra te trainen))
De selectietraining wordt gehouden in de verschillende leeftijdscategorieën. Je geboortejaar geldt als uitgangspunt voor de indeling van de groepen voor de selectiedag. Tijdens de selectiedag wordt bepaald of je geselecteerd wordt en vóór welke trainingsgroep.


Kosten 
Het inschrijfgeld voor de trainingen bij de volleybalschool voor het seizoen 2023-2024 bedraagt per categorie
C categorie - € 445 - 24 trainingen van 3 uur
B categorie - € 545 - 24 trainingen van 4 uur
A categorie - € 545 - 24 trainingen van 4 uur

CMV cat.    -  €125 - niet leeftijd gebonden - 6 trainingen van 2 uur (voorjaar 2024)

Het inschrijfgeld voor de trainingen bij de volleybalschool voor het seizoen 2024-2025 bedraagt per categorie
C categorie - € 450 - 24 trainingen van 3 uur

B categorie - € 550 - 24 trainingen van 4 uur
A categorie - € 550 - 24 trainingen van 4 uur
CMV cat.    -  €125 - niet leeftijd gebonden - 6 trainingen van 2 uur (voorjaar 2025)


Toernooi in december
Afhankelijk van de corona omstandigheden (het bestaat nog steeds) gaan we kijken of we bij een internationaal toernooi mee kunnen spelen rond de kerstdagen.
De United World Games te Klagenfurt in juni 2024 staan ook weer in onze agenda. (UWG toernooi is op eigen bijdrage). 


Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com