• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

De Prima Donna Kaas Volleybalschool is een non-profit organisatie die zich als doel heeft gesteld volleybaltalenten op te leiden naar divisieniveau. De volleybalschool is in 2010 opgericht na het wegvallen van de rayontrainingen van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo).

Enkele verenigingen in 't Gooi hebben toen de krachten gebundeld en daarmee was de oprichting van de volleybalschool een feit. Mede door de sponsoring van Prima Donna Kaas is de continuïteit van de volleybalschool gewaarborgd.

De volleybalschool biedt trainingen aan op hoog niveau, leidt het individu op en bereidt deze voor op het spelen van volleybal op topniveau. Naast volleybaltraining wordt ook aandacht geschonken aan het mentale vlak. In de afgelopen jaren heeft de volleybalschool het nodige succes behaald en zijn deelnemers van de volleybalschool doorgedrongen tot Jeugd en Jong Oranje, het Talent Team en diverse eredivisie clubs.

Inschrijven

Inschrijven via het online inschrijfformulier.

Klik HIER voor het ONLINE INSCHRIJFFORMULIER

Prima Donna Kaas Volleybalschool

De Prima Donna Kaas Volleybalschool is een niet clubgebonden en non-profit organisatie die zich richt op individuele groei van de getalenteerde speler of speelster. De volleybalschool heeft zich in een korte tijd gevestigd tot een gewaardeerde en kwalitatief hoge volleybalopleiding. De kwaliteit en continuïteit worden gewaarborgd door de vaste organisatie, zeer vakkundige trainers en de sponsoring van Prima Donna Kaas.
De trainingen starten medio september en worden in de omgeving van Huizen georganiseerd. De C-jeugd traint 24 keer 3 uur en de B en A+ jeugd traint 24 keer 4 uur. De D jeugd traint 24 keer 2 uur en we starten medio februari een CMV groep, deze trainen 6 keer 2 uur. Naast de trainingen spelen we mee aan enkele (internationale) trainingen.
De trainingen worden gegeven door gespecialiseerde jeugdtrainers. Onder andere Albert Cristina, Ai Moghadassian, Henk Rempe, Mats Bleeker en Floris van Harsselaar verzorgen de trainingen op de volleybalschool. 
De trainingen worden gegeven in de Prima Donna Kaas Arena te Huizen en de Klaas Bouthal te Laren. 

Kosten
Voor deelname aan de Prima Donna Kaas Volleybalschool is een bijdrage verschuldigd. Deze bijdrage zal voor een opleidingsjaar bij de CMV jeugd 6x 2 uur € 90, D-jeugd € 270, C-jeugd € 400 en de B en A jeugd € 485. De bijdrage voor de ere-, top- en eerste divisie heren bedraagt eveneens € 485.
Het spelen van één of meerdere toernooien hoort ook bij de opleiding van de CMV, C, B en A jeugd. Daarnaast spelen enkele trainingsgroepen mee in internationale toernooien, hiervoor worden de deelnemers uitgenodigd en wordt ook een extra bijdrage gevraagd.

Opgeven selectietraining
Ben je een volleybaltalent en wil je jouw volleybal carrière een boost geven? Meld je aan! Degenen die al trainen bij de volleybalschool en volgend jaar ook weer mee willen trainen, moeten zich ook aanmelden.
Opgeven kan via het ONLINE INSCHRIJFFORMULIER

De leeftijden voor de verschillende trainingsgroepen zijn (peildatum 1 januari)
seizoen 2019-2020 

heren divisie niet leeftijd gebonden; voorwaarde uitkomend in Ere-, Top- of Eerste divisie
jongens A geboren in 1999, 2000, 2001 en 2002

jongens B geboren in 2003 en 2004
jongens C geboren in 2005 en 2006
mixed D geboren in 2006, 2007 en 2008
meisjes A geboren in 1999, 2000, 2001 en 2002
meisjes B geboren in 2003 en 2004
meisjes C geboren in 2005 en 2006
mixed D geboren in 2007, 2008 en 2009

De selectietraining wordt gehouden in de verschillende leeftijdscategorieën. Je geboortejaar geldt als uitgangspunt voor de indeling van de groepen voor de selectiedag. Tijdens de selectiedag wordt bepaald of je geselecteerd wordt en vóór welke trainingsgroep. 

Frits Bleeker
Prima Donna Kaas Volleybalschool

Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com