• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

Voordat de tam tam allemaal wilde indianen verhalen gaat trommelen willen we jullie middels dit bericht op de hoogte brengen van de ontwikkelingen rond het Dynamo toernooi
Stand van zaken is dat we 8 teams hebben ingeschreven en we op 5 november bericht hebben ontvangen dat er voor 5 teams geen plaats is. We zijn in gesprek met de organisatie van het Dynamo toernooi. Uiteraard gaan we er alles aan doen om alsnog een plaats voor alle teams te krijgen.
Tegelijkertijd zijn we de opties aan het bekijken of we aan een ander toernooi in dezelfde periode meegespeeld kan worden. Dit zou mogelijk Assen of Maaseik kunnen worden.

Maak geen overbodige conclusies uit de tam tam en houd je beschikbaar!

Wordt vervolgd, streven is voor eind deze maand duidelijkheid te verschaffen.

er is een wijziging in het trainingsschema. Het Holland Top is op 18 november, deze stond eerst op 25 november gepland.
Op 18 november is er GEEN training en deze worden verplaatst naar 25 november. De Klaasbouthal is niet beschikbaar en de trainingen zullen deze dag gegeven worden in de Meent te Huizen. Dussss het tijdenschema blijft gelijk aan 18 november.
(anders dan eerder vermeld)

Onze oplettende bezoeker van deze website heeft vast al gezien dat het complete trainingsschema is ingevoerd in de agenda van deze website. Op de homepagina vind je aan de linkerzijde de agenda voor het komende weekend en onder het kopje Agenda kan je het schema voor het hele seizoen vinden

Het kan zijn dat je op de pasdag een trainingspak hebt besteld, maar deze afgelopen zondag niet hebt ontvangen. Helaas is er door een interne storing de bestellingen van de trainingspakken niet verwerkt.
Heb je geen trainingspak ontvangen en wil je deze wel graag hebben, bestel deze dan via het online bestelformulier (zie onderstaande link). Excuus voor het ongemak!
We hebben nog een aantal pakken op voorraad, deze kunnen we op redelijk kort termijn leveren. Indien de voorraad op is, moeten we de pakken bestellen in Italiƫ en hier zit een lange levertijd op.


Wil je een trainingspak hebben? Bestel deze dan uiterlijk voor 11 november.

KLIK HIER voor het ONLINE BESTELFORMULIER


nb: op zondag 4 november komt de fotograaf groepsfoto's maken, misschien overbodig om te zeggen; trek je volleybalschool tenue aan.

Pagina 1 van 9

Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com