Prima Donna internationaal jeugd volleybaltoernooi

logoPDtournament

 2e internationaal Prima Donna Kaas jeugd volleybal toernooi

Op 27 en 28 december 2020 organiseert de Prima Donna Kaas Volleybalschool het tweede internationaal Prima Donna Kaas jeugd volleybaltoernooi. Het eerste toernooi in 2019 is zeer succesvol verlopen en een vervolg kon niet uitblijven. Het toernooi wordt ook dit jaar georganiseerd in topsportcentrum De Beuk te Purmerend. Met zeven velden en alle faciliteiten welke verwacht mag worden van een topsporthal voldoet deze hal aan alle vereisten om een internationaal toernooi te huisvesten. De hal is goed bereikbaar, ligt slechts 20 km vanaf Amsterdam, zeker voor buitenlandse teams een belangrijke aantrekkingskracht. Wij hopen dan ook meteen bij onze eerste editie enkele buitenlandse teams te mogen begroeten. De contacten zijn gelegd en er is al positief op gereageerd vanuit o.a. België en Duitsland. Nog geen garantie op buitenlandse inschrijvingen, maar de kans is groot dat er buitenlandse teams mee spelen.
Het toernooi is een perfecte combinatie om te oefenen voor het NOJK en internationale vriendschappen te maken.

De organisatie is in handen van  Frits Bleeker (0031 6 54382041) en de vaste toernooicommissie bestaande uit Yaelle Henry, Mats Bleeker, Dyon Bleeker en Maurits de Boer (0031 6 22753583).

deBeukLocatie
Topsportcentrum De Beuk
van IJsendijkstraat 365
1442 LB Purmerend 


Categorieën

Het toernooi richt zich op de top jeugdvolleybal teams in Nederland welke deelnemen aan het volleybaldirect open (NOJK) en enkele topteams uit het buitenland. Vanwege het internationale karakter handhaven wij de internationale leeftijdsgrens. Per vereniging mag er per categorie één team worden ingeschreven. Wij loten niet. Wanneer een team zich heeft ingeschreven, een bevestiging van ons hebt ontvangen en vervolgens op tijd heeft betaald, is het team zeker van deelname. Verenigingen welke meerdere teams inschrijven krijgen voorrang op verengingen waar één team mee speelt. Ons absolute streven is om de verenigingen welke meerdere teams inschrijven, hiervan alle teams in te delen. Teams die voor 15 november inschrijven krijgen uiterlijk 22 november bericht over deelname. Wees er dus snel bij, want VOL = VOL.

Jongens onder 19 geboren op of na 01-01-2002
Jongens onder 17 geboren op of na 01-01-2004
Jongens onder 15 geboren op of na 01-01-2006
Meiden onder 19 geboren op of na 01-01-2002
Meiden onder 17 geboren op of na 01-01-2004
Meiden onder 15 geboren op of na 01-01-2006

Dispensatie mogelijkheden
Per team mogen maximaal 2 spelers meespelen welke maximaal 6 maanden te oud zijn (geboren op of na 01-07-20....).
Bij de jongens teams mogen meiden mee spelen. Bij de meiden teams mogen geen jongens meespelen. Het is toegestaan dat spelers in meerdere teams mee spelen, mits zij voldoen aan de leeftijdsgrens. Wees er bewust van dat wij met het indelen hier geen rekening mee kunnen houden. Zorg voor voldoende spelers in een team.
Voor aanvang van de eerste wedstrijd wordt er gecontroleerd op leeftijd. Een ID of spelerskaart is verplicht.

Scheidsrechters
Alle teams dienen een scheidsrechter te leveren. Deze fluiten in principe niet hun eigen teams. Wij hebben ook een aantal eigen scheidsrechters, maar onvoldoende om alle wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter.

Wedstrijden
Het toernooi start op zondag 27 december 9:00 uur en er wordt gespeeld tot maximaal 23:00 uur. Op maandag 28 december wordt er gespeeld van 9:00 uur tot 19:00 uur.
In de poule fase spelen we 2 sets tot en met 21. In de afvalschema’s spelen we best of 3, de 1e en 2e set tot en met 21 en de derde set tot en met 15.
Alle teams spelen zaterdag en zondag.

Inschrijven
Online op www.toernooi.nl, dit kan tot en met 4 december 2020

Overnachten
Teams kunnen in Purmerend en in de omgeving van Purmerend overnachten. Amsterdam, Volendam en Alkmaar zijn over de weg en met OV zeer goed bereikbaar en beschikken over erg veel overnachtingsmogelijkheden. 
De toernooi organisatie is niet aansprakelijk voor de overnachtingen.

Catering
Sporthal de Beuk beschikt over een uitstekend restaurant. Teams kunnen zich vooraf opgeven voor een broodmaaltijd bestaand uit gesneden wit/bruin brood, kaas, 1 soort vleeswaar, beker melk, jus’orange, stuk fruit en gekookt ei op zaterdag en zondag voor € 8,75 per persoon per dag en op zaterdagavond een dagschotel bestaand uit pastagerecht of nasi schotel voor € 10,00 per persoon.
Info hierover volgt na de inschrijving.

Kosten en betalen deelname
Het inschrijfgeld bedraagt € 155 per team exclusief verblijf en eten.
Na inschrijving ontvang je een mail met gegevens voor de betaling. 

Meer informatie
Website www.primadonnakaasvolleybalschool.nl
Online inschrijven www.toernooi.nl
Mail Yaelle, Dyon, Mats, Maurits en Frits: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel Frits 00 31 (0)6 5438 20 41
Mobiel Maurits 0031 (0)6 2275 35 83

Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com