• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

prima resultaat Dynamo toernooi 2015

Op 27, 28 en 29 december deden we met de Prima Donna Kaas volleybalschool mee aan het 23e internationale Cofley Jeugdtoernooi te Apeldoorn.
 

Zes teams in verschillende categorieën vertegenwoordigde de volleybalschool.
Voor jongens C en meisjes C teams stond dit toernooi in het teken van het opdoen van ervaring. Bij vlagen werd er goed gespeeld, maar uiteindelijk moesten de teams zich tevreden stellen met een 6e en 8e plaats.
Het Meisjes B team speelde wisselvallig, goed spel werd afgewisseld door mindere momenten. Meisjes B eindigde op de 8e plaats.

PDKVSmaBij de teams in de hoogste categorie, meiden en jongens A, ging het beduidend beter.
Onze MasterClass kwam uit in categorie meisjes A en speelde een prima donna toernooi. Dankzij hun sterke spel werd de halve finale gehaald. Waar in de poule Bovoc nog te sterk was, werd in de halve finale afgetekend met 2-0 gewonnen (25-15 25-20). De finale werd een heuze thriller tegen Emmen, waar tegen in de poule nog 1-1 was gespeeld (12-25 25-23). De eerste set werd met 18-25 verloren, maar de meiden toonden veerkracht door de tweede set met 25-21 naar zich toe te trekken en daarmee een beslissende derde set af te dwingen. In een sensationele thriller met veel publiek wisten de meiden de finale winnend af te sluiten met 15-13. Een eerste plaats voor onze meisjes A.

PDKVSja1In de Jongens A categorie deden twee teams van de volleybalschool mee, zij moesten het o.a. opnemen tegen de Trojans, een team met 5 oud volleybalschooldeelnemers. Héél "stiekem" waren we dus met 3 teams in de jongens A categorie vertegenwoordigd. Na dag één stonden alle drie teams in de winnaars poule en wisten zij zich op de tweede dag hierin te handhaven. Op de derde dag stonden de twee volleybalschool teams in de halve finale tegen elkaar en wist team 2 toch enigzins verrassend van team 1 in 3 sets te winnen. De wedstrijd werd in de derde set beslist in een 15-13. Team 2 mocht naar de finale, team 1 moest gaan strijden om de derde plaats.

In de kleine finale toonde team 1 over mentale krachten te beschikken door met een 2-0 van Taurus te winnen en pakte hiermee de 3e plaats.

PDKVSja2De finale tussen team 2 en "onze" Trojans" werd een prachtige show power volleybal welke in het voordeel beslecht werd van de Trojans met 28-26 en 25-18. 

timothyNaast de teamprijzen werd er ook een individuele prijs meegenomen door de volleybalschool;
Timothy Scheffers, setter van jongens A1, werd uitgeropen tot MVP jongens A van het toernooi.

Eindranking PDK Volleybalschool:
meisjes C    8e plaats
meisjes B    8e plaats
meisjes A    1e plaats
jongens C    6e plaats
jongens A1  3e plaats
jongens A2  2e plaats


 

Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com