• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

Deze week

No events

Toernooien

wo juni 21 @09:00 - 05:00PM
United World Games - Klagenfurt (A)
do juni 22 @09:00 - 05:00PM
United World Games - Klagenfurt (A)
vr juni 23 @09:00 - 05:00PM
United World Games - Klagenfurt (A)
za juni 24 @09:00 - 05:00PM
United World Games - Klagenfurt (A)
zo juni 25 @09:00 - 05:00PM
United World Games - Klagenfurt (A)
ma juni 26 @09:00 - 05:00PM
United World Games - Klagenfurt (A)

toernooien 2022-2023

United World Games (Oostenrijk)
Elk jaar stappen wij met de volleybalschool de bus in om in Klagenfurt een super evenement mee te maken. Van 21 t/m 26 juni ben jij fulltime topsporter en speel je zoals ze dat doen op de Olympische Spelen, inclusief ceremonie en andere sporten om je heen. Dit toernooi kent ongeveer 10.000 deelnemers en twaalf verschillende sporten. Elke editie is een ervaring om nooit meer te vergeten.
Voor sommige (jonge) deelnemers is dit toernooi nieuw en zo'n verre reis maken kan best spannend zijn, ook voor de ouders. Daarom organiseren wij 11 december van 13.30 tot 14:30 een presentatie- en vragenuurtje in de Klaas Bouthal in Laren voor de ouders om te laten zien hoe wij deze reis organiseren en zorgen dat iedereen kan genieten van een week topvolleybal. Tijdens het toetstoernooi op 18 december zijn we ook aanwezig om de nodige vragen te beantwoorden. Klik alvast hier voor wat meer informatie.
Toetstoernooi
Het Toetstoernooi wordt gespeeld op zondag 18 december in Tilburg. Dit toernooi spelen we om jouw individuele kwaliteiten te kunnen meten aan die van leeftijdsgenoten door het hele land. O13 speelt 4 vs. 4, de overige categorie├źn spelen 3 vs. 3. Er wordt gespeeld op een veld van 7m lang en 9m breed. Er wordt niet gecoacht, je moet het als team van 3 of 4 zelf oplossen! Verder wordt er gespeeld op tijd en als je wint moet je de volgende wedstrijd fluiten. Een schema is nog niet bekend, die kan je uiteindelijk hier vinden. Jouw trainers maken de teams en spreken met jou een tijd af hoe laat je in de zaal verzamelt. Meld je als team uiterlijk drie kwartier voor jullie eerste wedstrijd bij de wedstrijdtafel. Wil je meer informatie over het toernooi? Klik dan hier.
Tussen Kerst en Oud en Nieuw doen we als volleybalschool aan twee toernooien mee, het Dynamo toernooi voor ABC-leeftijd en het Sint Anthonis toernooi voor CMV-leeftijd.
Dynamo toernooi
Dit toernooi in Apeldoorn wordt gespeeld op 27, 28 en 29 december. Hier spelen we om te presteren, zodat jij nog beter met wedstrijdspanning leert omgaan. Dit kan betekenen dat er spelers zijn die meer spelen dan andere, ook dat hoort bij presteren. Het schema is nog niet bekend, dat wordt later hier geplaatst. Wij organiseren geen vervoer of overnachting, je dient zelf te regelen dat je daar op tijd bent. Hoe laat dat is spreekt jouw trainer met jou en het team af. Lunch op 27, 28 en 29 december is geregeld, evenals diner op 27 en 28 december. Wil je meer informatie? Klik dan hier.
Sint Anthonis toernooi
Op 28 december spelen wij mee in Sint Anthonis aan dit internationale CMV-toernooi. Een exact schema is nog niet bekend, wel is bekend dat dit toernooi van 10.30 tot en met 17.00 zal duren. Wij doen hieraan mee met drie teams: Jongens N6, Meiden N5 en Meiden N6. Van jouw trainer krijg je nog te horen of je hieraan meedoet en in welk team je zit. Hier vind je verdere informatie. Helaas is er een kans dat dit toernooi niet doorgaat vanwege een tekort aan teams, wij laten dit zo snel mogelijk weten.
TT Eindtoernooi
Dit toernooi organiseren wij zelf op 7 mei, hier spelen we tegen andere volleybalscholen om te laten zien hoe we het hele seizoen zijn ontwikkeld. Hier komt later meer informatie over! 
 
Hopelijk hebben we je op dit moment voldoende info gekregen, stuur anders vooral een mailtje of bel Mats
Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com