2021; nieuwe jaar, nieuw begin

Afdrukken

Stilzitten is geen optie, de Prima Donna Kaas volleybalschool start op 3 januari 2021 met online trainingen
Vanwege de lockdown mogen we niet in de hal trainen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we stil moeten gaan zitten. We gaan 3 zondagen online trainingen verzorgen. Mats Bleeker heeft hiervoor een programma gemaakt en gaat dit samen met Sjoerd, Jesse, Roy en Yaelle uitvoeren. De online trainingen zijn van 10:00 tot 12:00 uur en voor alle groepen. We zijn momenteel aan het onderzoeken via welk media we de trainingen worden gegeven. We onderzoeken de opties via ons YouTube kanaal en een webinar omgeving zodat de deelnemers ook vragen kunnen stellen.
Meer informatie over de online trainingen volgen in week 1, houd deze data en tijd vrij in je agenda!

Einde lockdown?
Op 19 januari 2021 hopen we op een goed bericht uit het torentje in Den Haag. Hierop vooruitlopend hebben we het trainingsschema aangepast. Let op! we hebben een nieuw schema gemaakt welke weer netjes om en om ochtend en middag is. Dit schema is nog onder een klein voorbehoud van de beschikbaarheid van de Klaas Bouthal.


D mix (CMV) trainingen
op 14 februari starten we met een serie van 6 CMV trainingen. De Prima Donna Kaas Volleybalschool organiseert ruim 10 jaar trainingen voor getalenteerde jeugd volleyballers in de categorie├źn A, B, C en D leeftijd en is een begrip in Nederland. Vele talenten hebben via de Prima Donna Kaas Volleybalschool de weg naar Eredivisie clubs, pre-jeugd, jeugd en jong Oranje weten te vinden. In het voorjaar van 2021 organiseren we 6 CMV trainingen om kennis te maken met top volleybal trainingen. 

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en vind je het leuk om op zondag 2 uur extra te trainen? Meld je dan zo snel mogelijk aan voor de CMV selectietraining van de Prima Donna Kaas Volleybalschool via het online inschrijfformulier op deze site. 

Lid worden?
Tussentijds instromen is voor de meeste catergorie├źn nog mogelijk, vul hiervoor het online inschrijfformulier in op onze website of vraag naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar Frits Bleeker; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Je bijdrage wordt evenredig aan het aantal trainingen verrekend, je ontvangt hierover een bevestiging per mail

(voorlopig) Trainingsschema voorjaar 2021
onderstaand schema is nog onder voorbehoud van de corona maatregelen en de beschikbaarheid van de sporthallen. 

Op 7 februari is er geen training voor meisjes C, deze training is verplaatst naar 9 mei. Jongens A, B en C trainen in andere hallen dan ze gwend zijn op 7 februari en 7 maart.
Op 16 mei staat het TT toernooi in Purmerend op de agenda, houdt deze hele zondag vrij.
Op 23 tot en met 28 juni staan de United World Games te Klagenfurt (Oostenrijk) op de agenda. We hebben nog enkele plekken vrij, mocht je jezelf nog niet hebben opgegeven en wilt toch nog graag mee, meld je dan zo snel mogelijk aan via het UWG opgave formulier op deze site.
SchemaPDKVS2eHelft2020 2021