lockdown is niet stil zitten

Afdrukken
Helaas zitten we in een lockdown. De maatregelen zijn aangescherpt en voor binnensporten is er helaas geen mogelijkheid om door te gaan, ook niet voor de jeugd. Deze maatregelen gelden tot en met 17 januari, wat betekent dat de trainingen van 3, 10 en 17 januari komen te vervallen.
Hoe nu verder?
We zijn aan het kijken of we een aantal trainingen in mei kunnen inplannen. Eind mei is voor ons de echt de uiterste datum, in juni géén trainingen, wel de United World Games op de agenda. Echter moeten we hier een slag om de arm houden in verband met de organisatorische uitdagingen en de onmogelijk te voorspellen situatie op dat moment. We houden je hierover op de hoogte!
Blijf thuis, blijf gezond
De maatregelen hebben een duidelijk doel: zorgen voor een gezonde maatschappij. Nu jij niet kan volleyballen, is sporten misschien wel lastig. Toch willen we zorgen dat jij wel gezond blijft. Jouw gezondheid is namelijk enorm belangrijk! Daarom hebben we alle deelnemers een volleybalbingo gemaild. Er zijn twee varianten, kijk welke jou goed uitdaagt. Doe vooral mee met de bingo en tag ons op sociale media om te laten zien hoe je dit uitvoert!
Download de volleybalbingo
PDF Download Logo
 Alternatief; Online trainingen  
Daarnaast zijn we bezig om op de geannuleerde zondagen online trainingen te organiseren, zodat we samen fit kunnen blijven. Hier volgt later nog meer informatie over.

Voor nu alvast fijne feestdagen, geniet van elkaar en blijf gezond!