Protocollen COVID-19

Protocol van de PDK Arena te Huizen

Protocol van de Klaas Bouthal te Laren

De volleybalschool heeft een enkele toevoegingen / aanpassingen op de protocollen omdat een aantal deelnemers van verder weg moeten komen:

Deelnemers vs trainers
probeer ten alle tijden 1.5 meter afstand bewaren van de trainers en assistenten.
Heb je een vraag, stel deze dan op gepaste afstand.
We delen geen brieven uit tijdens het selectiemoment, de deelnemers krijgen mondeling te horen of men wel of niet geselecteerd is.

Ouders en/of begeleiders
De standaard regel is dat wanneer de deelnemers gebracht worden, de kinderen bij de parkeerplaats uit laten stappen en als ouder / chauffeur NIET mee de hal in lopen.
Uitzonderingen op de standaard regels zijn:
- deelnemers welke op meer dan 30 minuten moeten rijden
- deelnemers met de CMV leeftijd
Alleen bij deze twee uizonderingen mag één begeleider mee de hal in en daar verblijven, blijf ten alle tijden op 1,5 m afstand van elkaar.

Materialen
Na de training graag alle materialen schoon maken op aanwijzingen van de trainers.