corona virus slaat hard toe

- nieuwsbericht 28 maart -

bericht voor alle leden en ouders van leden van de Prima Donna Kaas Volleybalschool:
alles gezond met jou en je familie en vrienden? Het zijn rare tijden en het zal niet meevallen voor je met alle maatregelen die zijn opgelegd.
Het zal je niet ontgaan zijn dat afgelopen week het kabinet terecht strengere maatregelen heeft ingesteld. De maatregelen duren tot 1 juni, waardoor veel evenementen geen doorgang zullen vinden. Voor iedereen moeilijke tijden met veel vragen. Hoe moet dit nu met school? met vakanties? met het werk van ouders? Véél vragen en nog weinig antwoorden.

Over de activiteiten van de Prima Donna Kaas volleybalschool kan ik je wel meer duidelijkheid geven: voor ons betekend dat er dit seizoen géén trainingen meer komen, géén selectiedag op 3 mei, géén TT toernooi op 17 mei en géén United World Games eind juni. In één klap is ons seizoen tot een plots einde gekomen.
We hebben nog 4 trainingen open staan, maar er is geen ruimte meer om deze in te halen. Ondanks dat wij onze vaste kosten hebben, willen we jullie financieel tegemoet komen omdat we weten dat er voor veel mensen ook financiële gevolgen zitten aan de corona crisis. Iedereen die afgelopen jaar lid is geweest en zijn volledige vergoeding heeft betaald, kan een vast bedrag declareren. Ben je tussentijds ingestroomd, dan zullen we een in verhouding aangepast bedrag terug storten.
Je kan de kosten van de 4 gemiste trainingen declareren via een online formulier.
Declaratie bedragen:
€ 50,00 voor leden welke € 485 hebben betaald
€ 37,50 voor leden welke € 400 hebben betaald
€ 25,00 voor leden welke € 270 hebben betaald

Een aantal leden zijn na 1 januari ingestroomd en hiervan zijn de bijdrage zijn nog niet geïncasseerd, voor deze leden zullen we het bedrag ook evenredig aanpassen.
Voor de D leden, welke helaas maar 3 keer getraind hebben, zullen we de machtiging aanpassen naar € 50 (i.p.v. €90),de ouders van de D leden hoeven hiervoor niets te doen.

Declareren kan tot en met 30 april, declaraties welke later binnen komen, zullen niet meer verwerkt worden. We zullen in mei het bedrag storten.
In september 2020 bestaat de Prima Donna Kaas volleybalschool 10 jaar.
Word jij ook weer lid in het jubileum jaar?
Je kan via dit formulier ook meteen opgeven voor de trainingen voor het seizoen 2020-2021. De selectiedag op 3 mei wordt verplaatst naar 13 september.
Blijf Gezond!

Frits Bleeker
Manager Prima Donna Kaas Volleybalschool

- nieuwsbericht 18 maart -

het zijn rare tijden nu het corona virus hard toe slaat in Nederland en een groot deel van de wereld. Lastig om mee om te gaan, maar we hebben geen keuze en we moeten met z'n allen doorgaan. Plannen is zo goed als onmogelijk, hoe graag ik dit ook zou willen doen. Wel worden er steeds meer volleybalzaken duidelijk die ook voor onze volleybalschool betrekking hebben.

- Vandaag heeft de Nevobo besloten dat de competitie is beëindigd, op de eredivisie na.

- Vandaag is bekend gemaakt dat de United World Games te Klagenfurt zijn gecanceld.

UWG Klagenfurt
We gaan dus NIET naar Klagenfurt. Voor degene die zich hebben opgegeven vreselijk balen. We zullen de machtigingen niet innen, dus daar geen zorgen over. We hebben al wel wat kosten gemaakt en gaan proberen hier onderuit te komen.

Trainingen
De A, B en C jeugd heeft tot nu toe 20 keer getraind, er staan dus nog 4 trainingen open. We kunnen nog niets zeggen over het vervolg. Op 19 april staat er nog een training in de agenda en de andere data zouden we mogelijk nog kunnen inhalen in mei of juni. Maar of dit haalbaar is, dat is nog maar de vraag. De trainers hebben ook hun plannen gemaakt en de hallen moeten wel beschikbaar zijn.
De CMV trainingen zijn op de helft, er is 3 keer getraind en er staan hier nog 3 trainingen open die we ook nog erg graag willen geven. We gaan ook hier in beraad of we deze nog kunnen inplannen in mei of juni.

17 mei
Het toernooi op 17 mei staat nog steeds in de agenda, maar het doorgaan van dit toernooi is ook twijfelachtig.

We wachten de berichtgeving van het RIVM af en gaan dan beslissen wat we met de openstaande trainingen gaan doen.

seizoen 2020-2021
Op 3 mei staan de selectie trainingen gepland voor het seizoen 2020-2021, vergeet je hiervoor niet op te geven wanneer je volgend jaar weer op de volleybalschool wilt komen trainen. Mogelijk dat de datum nog wordt aangepast, vooralsnog houden we 3 mei aan.

KLIK HIER om je voor volgend seizoen
Ook wanneer je nu al lid bent, wel het inschrijfformulier invullen aub
Iedereen héél veel sterkte en gezondheid gewenst in deze vreemde tijden.
Met sportieve groet,
Frits Bleeker

- nieuwsbericht 11 maart -
op advies van de Nevobo en het ministerie worden alle sportactiviteiten tot en met 31 maart geannuleerd. De Nevobo adviseert om ook alle trainingen te annuleren en wij zullen dit advies, hoe vervelend ook, overnemen.
De trainingen op 15, 22 en 29 maart komen te vervallen

We kunnen nog geen antwoord geven op hoe nu verder. Dit is afhankelijk van het advies van de RIVM en de Nevobo. We gaan in overleg met de verhuurders van de sporthallen en de trainers om te zoeken naar een gepaste oplossing, door bijvoorbeeld de trainingen te verplaatsen naar mei. Hiervoor moeten wel de sporthal verhuurders mee werken en de trainers kunnen.
Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Nevobo: https://www.volleybal.nl/nieuws/alle-volleybalwedstrijden-t-m-31-maart-afgelast.