selectiedag gemist? instromen is mogelijk

zondag 15 september was ons tweede selectiemoment. De groepen zijn weer goed gevuld en helaas hebben wij enkele deelnemers moeten teleurstellen door hen niet te selecteren. Helaas hoort dit ook bij topsport. Bij de jongens lijn zijn er wat aanpassingen in de indeling, de betreffende spelers hebben hier informatie over ontvangen.
MAB selectiedag15 9 2019
foto Oscar Timmers

De nieuwe groep heren Ere-, Top- en Eerste divisie
De nieuwe catergorie heren divisie is van start gegaan met 11 spelers en er zijn nog enkele belangstellenden voor deze groep. Speel jij Ere-, top of eerste divisie, dan kan je zonder selectie procedure je aanmelden en meetrainen. Mocht je niet alle trainingen kunnen, dan is dit bespreekbaar. Voor toptalenten uit de tweede en derde divisie is er een mogelijkheid om stage te komen lopen. Neem hiervoor contact op met Frits Bleeker.

Selectie momenten gemist?
heb je onze twee selectiemomenten gemist en wil je wel graag mee trainen? Dat kan, vul dan het online inschrijfformulier in op onze website en wij nemen direct contact met je op.