16:06 de bus is om 09:05 gearriveerd in Huizen

Middels deze weg willen wij alle deelnemers nogmaals bedanken voor de gezelligheid en saamhorigheid. Ook de staf heeft veel plezier gehad, mede dankzij jullie hulp. We hebben met zijn allen gefunctioneerd als één team.
Speciale dank, ook namens hun ouders, voor het opletten en bij betrekken van onze drie allerjongste deelnemers, jongens onder 11. De jongste is nog maar 8...

Het was een zware week voor iedereen, maar helemaal voor de stafleden. Nog nooit waren we met zoveel naar Klagenfurt. Onze delegatie bestond uit 77 personenen, wat een hoop geregel en zorg met zich meenam. Speciale dank aan de buschauffeurs van Besseling Travel, Freek en Robert. Zij hebben met hun enthousiasme een grote bijdrage geleverd aan de goede sfeer.

Heb jij foto’s van het UWG toernooi die je met ons wilt delen? Stuur deze dan (met wetransfer) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De foto’s gaan we dan delen op onze FaceBook pagina.

In 2020 staan de United World Games te Klagenfurt weer op onze volleybalschool kalender. Het toernooi is dan van 25 tot en met 28 juni 2020. Gepland vertrek op woensdag 24 juni 20:00 uur en terugkomst op maandag 29 juni rond 14:00 uur.

Graag hoort Frits in een persoonlijke app of mail wat er nog verbeterd kan worden en wat beslist moet blijven. Denk hierbij aan wat wij organiseren met de reis en het verblijf, maar ook wat het UWG organiseert. (zoals aantal wedstrijden, eet mogelijkheden, ceremonie, etc) Wij geven dit dan door aan de mensen in Klagenfurt. Teamindelingen en volleybaltechnische zaken staan niet ter discussie, dit is een keuze van de trainer en coach.

Nog niet ingeschreven voor de trainingen voor volgend seizoen? Dat kan nog steeds, geef je op via het online inschrijfformulier op onze website. Op 15 september is er nog een selectie moment.

Een goede zomer en tot in september!