• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

toernooien TT & UWG 2019

we hebben voor dit seizoen met de Prima Donna Kaas volleybalschool nog twee toernooien. Ons eigen TT toernooi en voor het UWG toernooi te Klagenfurt.
Voor het TT toernooi hebben we al een lijst met deelnemers, maar mocht het toch anders worden, laat dit dan even weten.
Voor het UWG hebben we een voorlopige opgave ontvangen. Hiervoor geldt dat je inschrijving definitief is bij het invullen van het online deelname formulier.

TT Eind toernooi te Purmerend 12 mei 2019
dit is ons "eigen" toernooi welke wij organiseren in samenwerking met het Regio kantoor en ieder jaar een ander Talenten Centra. Dit jaar hebben we nog meer interesse vanuit het hele land en groeit ons toernooi naar een het nu uitziet tot een landelijk toernooi. Een mooie gelegenheid om je te meten met volleybaltalenten uit héél Nederland!
Dit jaar is ViP uit Purmerend onze plaatselijke partner voor het eind toernooi. Het toernooi is op 12 mei en wordt gespeeld in de topsporthal de Beuk te Purmerend. Het toernooi maakt deel uit van de opleiding en heeft een verplicht karakter. Alleen een goede reden wordt geaccepteerd voor je afwezigheid. We doen met alle groepen mee en op de laatste training zullen de trainers de teamindeling bekend maken.
Er zijn geen kosten verbonden aan het toernooi. Je dient zelf voor vervoer te regelen.

United World Games te Klagenfurt 19 t/m 24 juni 2019
het UWG toernooi wordt al enkele jaren bezocht door de volleybalschool. De eerste paar jaar alleen door onze meiden, maar de afgelopen jaren ook met jongens teams. Dit jaar gaan we onze deelname uitbreiden met een CMV team. Het toernooi staat bekend als de Olympische Spelen voor jeugd. Er worden vele sporten beoefend en de opzet doet denken aan de echte OS. Met een opening, prijsuitreiking en sluiting. Een geweldig evenement om aan deel te nemen. We gaan met de bus naar het toernooi. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden, dit is net als vorig jaar vast gesteld op 385 euro bedragen. Het toernooi valt onder Unesco en voor deelname kan je een vrijstelling voor school krijgen. Wij kunnen je een brief van Unesco naar je mailen wanneer je deze nodig hebt om vrijstelling op school te krijgen.
Mochten we onvoldoende inschrijvingen hebben voor een categorie, dan gaan we op zoek naar aanvulling buiten de volleybalschool om al onze deelnemers te verzekeren van deelname.
Voor meer info zie de website van het toernooi (KLIK HIER)Vragen? mail of app Frits.


Graag willen we weten wie er mee DEFINITIEF mee gaat naar Klagenfurt.
Vul hiervoor het UWG opgave formulier (KLIK HIER)  
voor 26 februari opgeven aub 
 
voorbereidingen 2019-2020
Weet je dat wij een internationaal toernooi gaan organiseren op 28 en 29 december 2019?
we zijn alweer gestart met de voorbereidingen voor het seizoen 2019-2020. We zijn bezig een internationaal jeugd volleybaltoernooi te organiseren en de eerste contacten zijn gelegd met buitenlandse verenigingen. Het is nog te vroeg om aan te geven welke clubs en uit welke landen omdat er nog geen toezeggingen zijn. Maar nog een extra reden om volgend seizoen weer deel te nemen aan de trainingen van de Prima Donna Kaas Volleybalschool.
Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com