• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

Toernooien 2018

In het voorjaar / begin zomer 2018 spelen we met de Prima Donna Kaas volleybalschool mee aan drie toernooien. Onderstaand vind je meer infomatie over de drie toernooien waar we gaan mee spelen.
We willen van al onze deelnemers weten of zij beshikbaar zijn en mee willen spelen aan deze toernooien; 

Opgeven voor 19 februari via het online deelname formulier (link onderaan dit bericht)

 

 

TT Eind toernooi te Den Haag 6 mei 2018

dit is ons "eigen" toernooi welke wij organiseren in samenwerking met het Regio kantoor en ieder jaar een ander Talenten Centra. Dit jaar is Pointmaker onze partner voor het eind toernooi. Het toernooi is 6 mei en wordt gespeeld in de sportcampus te Den Haag. Het toernooi heeft een verplicht karakter. Het is de 24ste en tevens laatste training van het seizoen. Op deze dag kan je laten zien wat je afgelopen seizoen hebt geleerd en je meten met vele talenten uit onze Regio. We doen met alle groepen mee en op de laatste training zullen de trainers de teamindeling bekend maken.
Er zijn geen kosten verbonden aan het toernooi. Je dient zelf voor vervoer te regelen.

NK op Gras, Pinkstertoernooi te St Anthonis op 19 mei 2018
het pinkstertoernooi van sint Anthonis heeft een grote traditie. Vele internationale volleyballers hebben deelgenomen aan het toernooi. Op het Pinkstertoernooi wordt gestreden om de officiele titel Nederlands kampioenschap op gras. Met de volleybalschool doen we jaarlijks met enkele teams mee aan dit bijzondere evenement en we houden dit graag in traditie. Het toernooi is voor de A, B en C jeugd in de bekende 6x6 vorm. Leeftijd dispensatie is op aanvraag mogelijk. We doen met de volleybalschool alleen mee op zaterdag, echter is er een mogelijkheid om te overnacten op de aangelegen camping, 's avonds deel te nemen aan een groots feest (berucht en beroemd) en de volgende dag ook weer deel te nemen aan een nieuw toernooi. Voor het overnachten zijn natuurlijk wel kosten verbonden. De overnachting en het zondag spelen gaan wij niet organiseren / begeleiden. Dit zullen jullie dan in onderling overleg goed moeten afstemmen.
Voor meer info zie de website van het toernooi (KLIK HIER)

United World Games te Klagenfurt op 21 t/m 24 juni 2018
het UWG toernooi wordt al enkele jaren bezocht door de volleybalschool. De eerste paar jaar alleen door onze meiden, maar het afgelopen jaar ook met jongens teams. Het toernooi staat ook wel bekend als de Olympische Spelen voor jeugd. Er worden vele sporten beoefend en de opzet doet denken aan de echte OS. Met een opening, prijsuitreiking en sluiting. Een geweldig evenement om aan deel te nemen. We gaan met de bus naar het toernooi. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden, dit zal tussen de 325 en 400 euro bedragen. Dit is afhankelijk hoeveel spelers er mee gaan. Het toernooi valt onder Unesco en voor deelname kan je een vrijstelling voor school krijgen. Wij zullen een brief van de Unesco te zijner tijd naar de deelnemers door sturen.
Voor meer info zie de website van het toernooi (KLIK HIER)

Graag willen we weten wie er mee gaat naar een van deze of alle toernooien.
Vul hiervoor het INVENTARISATIE FORMULIER in (KLIK HIER)


Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com