• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

2e helft seizoen 2017-2018

Rond de kerstperiode hebben we weer kunnen genieten van twee toernooien; Activia mini toernooi in St Anthonis en het sv Dynamo toernooi in Apeldoorn. Dit jaar minder succesvol verlopen maar desondanks niet minder leerzaam en een ervaring rijker. Het beste resultaat werd geboekt door onze CMV nivo 6 team, zij behaalde een 2e plaats in St Anthonis. 

CMV6 stAnthonis2017 Jasmijn, Circe, Manon en Britt

Op diverse media zijn foto's terug te vinden van de toernooien. Roger van Schie heeft een aantal mooie foto's gemaakt bij het Dynamo toernooi. Zijn foto's kan je op Flickr (KLIK HIER) terug vinden


Onderstaand een korte samenvatting van onze agenda voor de tweede helft van het seizoen 2017-2018:

Op 4 januari speelde een selectie van jongens A mee op het volleybalspektakel in Oostzaan. Zij speelde een demo-wedstrijd samen met een team talenten van Compaen (aangevuld met een enkele gastspeler). 

28FCE4A9-07A4-47E7-8804-E445B7038640

Op 6 januari hebben veel van onze talenten gespeeld op het NOJK met hun club, veel van hen zijn een ronde verder. Op 7 januari staan ze weer in de trainingshal.

Op 7 januari zijn de trainingen weer gestart in de PDK Arena en de Klaas Bout hal te Laren.

Op 25 februari is de selectiedag voor de D trainingen (opgave via het online inschrijfformulier). Bij de D trainingen kunnen CMV volleyballers kennis maken met top trainingen en de Prima Donna Kaas Volleybalschool. Op 6 zondagen wordt er 2 uur training gegeven en de deelnemers kunnen aansluitend meespelen op het Talentencentra Toernooi in Den Haag. Meer info over de D trainingen volgt eind januari.

Vanaf 4 maart wordt het trainingsschema iets aangepast voor meiden C, meiden AB en jongens A, de agenda op deze website wordt eind januari hierop aangepast.

Op 15 april zijn de laatste trainingen alweer van het seizoen 2017-2018, maar er volgen nog wel een paar mooie toernooien waar we aan mee gaan spelen.

Op 6 mei is het TT eindtoernooi (Talenten Trainingen). Dit toernooi wordt ieder jaar door onze volleybalschool georganiseerd op een topsportlocatie in samenwerking met de Nevobo (regiokantoor West) en één andere Talenten centra. Op 6 mei wordt het toernooi in de sportcampus Den Haag gespeeld met medewerking van Pointmaker.

Op 19 mei spelen we met de volleybalschool mee aan het Nederlands kampioenschap op gras. Dit kampioenschap wordt ieder jaar georganiseerd in St Anthonis (Pinkstertoernooi).  We willen met ALLE A, B en C jeugd meedoen aan dit toernooi, hou hier alvast rekening mee! Meer info volgt eind februari.

Op 21 tot en met 24 juni willen we deelnemen aan de United World Games te Klagenfurt (Oostenrijk) Dit toernooi is voor de A, B en C jeugd en de kosten bedragen tussen de €350 en €400. Meer info volgt eind februari. Info over het toernooi kan je vinden op https://www.unitedworldgames.com/en/

 

Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com