• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

2017-2018 Inschrijven

Op zondag 17 september 2017 organiseert de Prima Donna Kaas Volleybalschool een selectietraining voor het seizoen 2017-2018.  De trainingen staan open voor volleybaltalenten tussen de 12 en 21 jaar. Huizen ligt vrij centraal in Nederland en we hebben hierdoor deelnemers uit een groot deel van Nederland. Wij bieden de mogelijkheid om naast de trainingen van je club extra te trainen. We leiden de individuele speler op, waarbij we veel aandacht geven aan techniek, tactiek, mentaal, fysiek en gezondheid. De deelnemers blijven lid van hun eigen club en blijven ook op hun club competitie spelen. Het doel van de school is het talent op te leiden naar de Top- en eredivisie, waar we al meerdere talenten hebben afgeleverd. We onderhouden nauw contact met de trainers op Papendal en menig talent heeft via onze Volleybalschool de weg naar Papendal (pre, - jeugd en jong Oranje) gevonden.

De trainingen staan onder leiding van gespecialiseerde opleid trainers. We selecteren op talent, niet specifiek op leeftijd. Onze ervaren trainers delen de talenten op niveau in. Bij de selectie dag wordt er ingedeeld op je leeftijd maar nadat er geselecteerd is, hoort het talent in welke groep. Ook jonge talenten welke in de CMV nog spelen kunnen zich inschrijven, voor hen hebben we een D groep of mogelijk kunnen ze al aansluiten bij de C groepen.

Ook voor bestaande leden van onze volleybalschool graag het inschrijfformulier invullen wanneer je in 2017-2018 weer mee wilt trainen

Wie zijn wij?

PDKVS3De Prima Donna Kaas Volleybalschool is een niet clubgebonden en non-profit organisatie die zich richt op individuele groei van de getalenteerde speler of speelster. De
volleybalschool heeft zich gevestigd tot een gewaardeerde en kwalitatief hoge volleybalopleiding. De kwaliteit en continuïteit worden gewaarborgd door de vaste organisatie, zeer vakkundige trainers en de sponsoring van Prima Donna Kaas.

De trainingen
op 17 september is de selectie dag in de Prima Donna Kaas Arena en de week erop, 24 september, starten we direct met de trainingen op diverse locaties.
De D jeugd (CMV) traint 24 keer 2 uur, de C-jeugd traint 24 keer 3 uur en de B en A jeugd traint 24 keer 4 uur. De trainingen worden gegeven door gespecialiseerde jeugdtrainers. Onder andere Albert Cristina, Elroy Bezemer, Henk Rempe, Floris van Harsselaar en Mats Bleeker verzorgen de trainingen op de volleybalschool.
De trainingen worden gegeven in diverse sporthallen in Huizen en omgeving.

De kosten
Voor deelname aan de Prima Donna Kaas Volleybalschool is een bijdrage verschuldigd: bij de CMV jeugd € 250, de C-jeugd € 375, voor de B en de A jeugd € 450. Het spelen van één of meerdere toernooien hoort ook bij de opleiding. Daarnaast spelen enkele trainingsgroepen mee in internationale toernooien, hiervoor worden de deelnemers uitgenodigd en wordt ook een extra bijdrage gevraagd.

Opgeven selectietraining
Ben je een volleybaltalent en wil je jouw volleybal carrière een boost geven? Meld je aan! Degenen die al trainen bij de volleybalschool en volgend jaar ook weer mee willen trainen, dienen zich ook aan te melden.
PDKVS2

Opgeven kan via het online inschrijfformulier op deze website

De leeftijden
voor de verschillende trainingsgroepen zijn (peildatum 1 januari): 

A geboren in 1997, 1998, 1999, 2000 en 2001
B geboren in 2002 en 2003
C geboren in 2004 en 2005
CMV geboren in 2006, 2007 en 2008
De selectietraining wordt gehouden in de verschillende leeftijdscategorieën. Je
geboortejaar geldt als uitgangspunt voor de indeling van de groepen voor de
selectiedag. Tijdens de selectie dag wordt bepaald of en vóór welke trainingsgroep je geselecteerd
bent.

Vragen? mail manager Frits Bleeker  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PDKVS1

Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com