• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

PDKVS deelnemen

Afdrukken

Inschrijven

De Prima Donna Kaas Volleybalschool is een non-profit organisatie die zich als doel heeft gesteld volleybaltalenten op te leiden naar divisieniveau. De volleybalschool is in 2010 opgericht na het wegvallen van de rayontrainingen van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo).

Enkele verenigingen in 't Gooi hebben toen de krachten gebundeld en daarmee was de oprichting van de volleybalschool een feit. Mede door de sponsoring van Prima Donna Kaas is de continuïteit van de volleybalschool gewaarborgd.

De volleybalschool biedt trainingen aan op hoog niveau, leidt het individu op en bereidt deze voor op het spelen van volleybal op topniveau. Naast volleybaltraining wordt ook aandacht geschonken aan het mentale vlak. In de afgelopen jaren heeft de volleybalschool het nodige succes behaald en zijn deelnemers van de volleybalschool doorgedrongen tot Jeugd en Jong Oranje en het Talent Team

Inschrijven

Inschrijven via het online inschrijfformulier.

Klik HIER voor het ONLINE INSCHRIJFFORMULIER

Prima Donna Kaas Volleybalschool

De Prima Donna Kaas Volleybalschool is een niet clubgebonden en non-profit organisatie die zich richt op individuele groei van de getalenteerde speler of speelster. De volleybalschool heeft zich in een korte tijd gevestigd tot een gewaardeerde en kwalitatief hoge volleybalopleiding. De kwaliteit en continuïteit worden gewaarborgd door de vaste organisatie, zeer vakkundige trainers en de sponsoring van Prima Donna Kaas.
De trainingen starten 2 september 201 en worden in de omgeving van Huizen georganiseerd. De C-jeugd traint 24 keer 3 uur en de B en A+ jeugd traint 21 keer 4 uur + 4 a 6 toernooien. De D jeugd traint 20 keer 2 uur. De trainingen worden gegeven door gespecialiseerde jeugdtrainers met de vereiste licentie. Onder andere Albert Cristina, Elroy Bezemer, Henk Rempe en Floris van Harsselaar verzorgen de trainingen op de volleybalschool. 
De trainingen worden gegeven in diverse sporthallen in de omgeving van Huizen; o.a.  sporthal Prima Donna Kaas Arena en de Wolfskamer

Kosten
Voor deelname aan de Prima Donna Kaas Volleybalschool is een bijdrage verschuldigd. Deze bijdrage zal voor een opleidingsjaar bij de D-jeugd € 250, C-jeugd € 375 en de B en A jeugd € 450. 
Het spelen van één of meerdere toernooien hoort ook bij de opleiding. Daarnaast spelen enkele trainingsgroepen mee in internationale toernooien, hiervoor worden de deelnemers uitgenodigd en wordt ook een extra bijdrage gevraagd.

Opgeven selectietraining
Ben je een volleybaltalent en wil je jouw volleybal carrière een boost geven? Meld je aan! Degenen die al trainen bij de volleybalschool en volgend jaar ook weer mee willen trainen, moeten zich ook aanmelden.
Opgeven kan via het ONLINE INSCHRIJFFORMULIER

De leeftijden voor de verschillende trainingsgroepen zijn (peildatum 1 januari): 
jongens A en A+ geboren in 1996, 1997, 1998, 1999 en 2000
jongens B geboren in 2001 en 2002
jongens C geboren in 2003, 2004 en 2005
mixed D geboren in 2005, 2006 en 2007
meisjes A+ geboren in 1996, 1997, 1998, 1999 en 2000
meisjes A en B geboren in 2001 en 2002
meisjes C geboren in 2003, 2004 en 2005

De selectietraining wordt gehouden in de verschillende leeftijdscategorieën. Je geboortejaar geldt als uitgangspunt voor de indeling van de groepen voor de selectiedag. Tijdens de selectiedag wordt bepaald of je geselecteerd wordt en vóór welke trainingsgroep. 

 

Met sportieve groet,

 

Frits Bleeker
Manager Prima Donna Kaas Volleybalschool

 

Contact

Prima Donna Kaas Volleybalschool
postbus 8015
1201 HA Hilversum
primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com