Beach 2018

beachHuizen banner

De Prima Donna Kaas Volleybalschool, volleybal vereniging PDK Huizen, beachclub Huizen en Coronel hebben de handen in één geslagen. Samen organiseren zij beachtrainingen op de prachtige locatie van Coronel achter het fitness centrum bij de haven. De beachlocatie is op zondag 8 april geopend. Vanaf 1 mei 2018 zijn er 10 weken lang beach volleybal trainingen voor iedereen. Zowel recreatief, competitief en top kunnen terecht op de 3 beachvelden in Huizen. Voor Jong en oud. Iedereen kan zich opgeven, je hoeft geen lid te zijn van vv Huizen of de Prima Donna Kaas volleybalschool. De trainingen zijn op de dinsdagen, donderdagen en vrijdagen en daarnaast kan je alle dagen bij Coronel beach velden huren voor eigen gebruik.

We gaan weer beach volleybaltrainingen verzorgen. Er worden 10 trainingen gegeven. Vorig jaar hebben we het verzoek gekregen om twee keer te kunnen trainen, later we dat dit jaar dan maar proberen en als extra optie aanbieden. De trainer zal de trainingsgroepen samen stellen aan de hand het niveau. Het kan dus zo zijn dat we jongens en meiden in een groep mixen. We hebben de beschikking over drie velden, hierin zal de trainer de groep weer verder kunnen onder verdelen.

Dagen:
Dinsdagen 19:00 - 21:00 uur
Donderdagen 18:00 - 19:45 uur en 19:45 - 21:30 uur (eerste trainingen tot invallend donker)
beachclubHuizen logoVrijdagen 16:30 - 18:00 uur

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeursdag, maar zijn afhankelijk van het aantal ischrijvingen

De trainer:
ALLE trainingen worden verzorgd door Elroy Bezemer.

Vrijspelen:
Vrijspelen kan iedere dag, hiervoor moet je echter een veld reserveren bij Coronel (kan via de website www.beachclubhuizen.nl)

De kosten voor deze trainingen zijn:
€   60,00  Mini's (CMV)
€   90,00  Senioren en jeugd 1x per week
€ 150,00  Senioren en jeugd 2x per week

Trainingen die vervallen door weersomstandigheden worden niet gereduceerd.

Je kan je met
het online inschrijfformulier opgeven.

Veel beach plezier!

Beach volleybal materialen huren? Dat kan, wij verhuren losse palen, netten, belijningen en ballen. Vraag naar de mogelijkheden bij Frits Bleeker.