met de PDK volleybalschool een stap dichter bij jouw Olympische droom

ben jij een volleybaltalent en droom je stiekem van deelname aan de Olympische spelen? Laat de Prima Donna Kaas Volleybalschool je op weg helpen je droom waarheid te maken.

De PDK volleybalschool is een alom erkend opleidingsinstituut in Nederland, waar niveau hoog in het vaandel staat. Meerdere talenten hebben de weg naar Papendal, pre-Oranje, jeugd Oranje en jong Oranje via de PDK volleybalschool gevonden, meerdere spelers en speelsters acteren in de eredivisie. We bieden een professioneel trainingsprogramma en beschikken over een zeer ervaren team aan trainers en begeleiders. We zijn méér dan een goed alternatief voor degene die niet bij een RTC trainen of aanvulling bovenop de RTC trainingen. Onze trainingen zijn op zondag en zijn een grote toegevoegde waarde aan de trainingen van je club. We hebben aandacht voor techniek, tactiek, fysiek en mentaal.

Vernieuwd concept
Stilstand is achteruitgang; met ingang van komend seizoen breidt de Volleybalschool haar programma uit. Voor de heren en de dames lijn starten we een A en A+ programma op onder leiding van Teun Buijs. 21 trainingen a 4 uur en enkele toernooien op de zondagen, waar alle aspecten van het volleybal en het spelen van wedstrijden aan bod komen. De eerste eredivisie spelers hebben zich al aangemeld voor aankomend seizoen! Ieder talent geboren tussen 2000 en 1995 kan zich aanmelden voor de selectiedag. Ben je ouder maar wil je toch meetrainen? Neem dan contact met ons op.

Naast de A en A+ hebben we de groepen B en C, met onder andere Elroy Bezemer en Henk Rempe als trainers. Voor deze groepen wordt het programma aangepast in 21 trainingen en 4 toernooien. Dit biedt ons meer mogelijkheden om tactiek en mentaal in de praktijk te trainen,

Nieuw wordt de D groep. We starten dit seizoen met 20 trainingen van 2 uur onder leiding van Arno Koster. Deze trainingen staan open voor alle talenten in spé, spelend in de CMV niveau 4 tot en met 6, maar ook C jeugd is hier welkom.

Performance Types
De PDK volleybalschool gaat samenwerken met de experts van PerformanceTypes.nl om verschillen in persoonlijke voorkeuren tussen spelers en speelsters inzichtelijk te maken. Hierbij wordt uitgegaan van voorkeuren in het gedrag en het bewegen van mensen. Door deze in kaart te brengen krijgen trainers en spelers zelf nog beter zicht op wat een speler nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen: welke tips werken, welke manier van bewegen, op welke manier de aandacht richten, etc. Meer inhoudelijke informatie over Performance Types is te vinden op de website www.performancetypes.nl.

Volleybaldirect
via de volleybalschool krijg je extra korting op de aanschaf van je volleybalschoenen en krijg je een Sprayzzz bidon gratis bijgeleverd. Op de eerste training, zondag 25 september, is een team van volleybaldirect aanwezig. Je kan dan schoenen passen en direct bestellen.

Op zondag 18 september 2016 organiseert de Prima Donna Kaas Volleybalschool een selectietraining voor het seizoen 2016-2017. Meld je aan via onze website www.primadonnakaasvolleybalschool.nl

zo okt 01 @09:00 - 01:00PM
Jongens B 2