Teun Buijs Technisch Directeur

Teun Buijs Technisch Directeur Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal

De Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal is verheugd te kunnen mededelen dat zij een overeenkomst heeft gesloten met Teun Buijs. Teun Buijs treedt in dienst bij de Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal als Technisch Directeur. In deze rol gaat hij meewerken aan de ontwikkeling van de technische lijn binnen  de Prima Donna Kaas Volleybalschool (en in het verlengde hiervan Volleybalvereniging Huizen). Tevens gaat Teun Buijs training geven aan verschillende trainingsgroepen van zowel de Prima Donna Kaas Volleybalschool als Volleybalvereniging Huizen. Ook gaat Teun Buijs meewerken aan de verdere ontwikkeling van de Stichting als promotor van de volleybalsport binnen de regio.

Sinds haar oprichting is de Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal actief bezig met de promotie van volleybal in de regio rondom Huizen. In de positie van promotor van de volleybalsport in de regio wil de Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal de beste faciliteiten bieden. Thans trainen 100 jongens en meisjes wekelijks bij de Prima Donna Kaas Volleybalschool. Ook geeft de Stichting jaarlijks bijvoorbeeld een trainingscursus aan trainers van omliggende volleybalverenigingen. Door de samenwerking met Teun Buijs hoopt de Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal de rol van promotor naar een nog hoger niveau te tillen.

Teun Buijs was sinds 1 december 2015 al verbonden aan de Prima Donna Kaas Volleybalschool, waar hij de jongens A/B-groep traint. Kort daarna is Teun Buijs als ad interim trainer/coach aangesteld bij het eerste herenteam van Prima Donna Kaas Huizen. Deze ploeg komt uit in de 3e divisie en maakt daarin goede kans op het kampioenschap.
TeunBuijsContractTekenen

zo okt 01 @09:00 - 01:00PM